top of page

הסיפור שלנו

השילוב בין תחביבי ובין השאיפה לאסטטיקה יצרו את הרעיון. התהווה תהליך חיפוש של הקלות יחד עם היופי וכך נוצרו מתקני קישוט העוגות וכן הכנת הפרלינים. התגובות לא איחרו לבוא- הקלות והמהירות של עוגה מקושטת המרשימה כל מסתכל, הנוחות של המתקן והכיף להניח תוצאה כזו על השולחן. משם העסק הלך והתפתח וכעת, ניתן לקנות את השבלונות.
החומרים:
לרולדה

4 ביצים (200 גרם)
1/2 כוס סוכר (120 גרם)
3/4 כוס קמח (100 גרם)
לגבינה
1+1/2 מיכלי שמנת להקצפה 32% שומן(400 גרם)
2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)
2/3 כוס חלב (160 מ"ל)
1/2 כוס (80 גרם) סוכר
1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
לציפוי (גנאש)
1 מיכל שמנת להקצפה 32% שומן (250 מ"ל)
200 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
1. לרולדה: מקציפים את הביצים עם הסוכר.
2. לאחר ההקצפה מוסיפים את הקמח בצורת עטיפה.
3. מורחים את תערובת הרולדה על מגש עם נייר אפייה.
4. אופים בטמפ' 200 מעלות במשך 10 דקות.
5. קורצים 2 עיגולים בקוטר 24 (יותר קטן מהרינג) ומורחים שוקולד גנאש.
6. לגבינה: מערבבים את הגבינה, החלב הסוכר והאינסטנט פודינג בקערה בעזרת מטרפה ידנית.
7. מקציפים את השמנת מתוקה, הקצפה קלה ומקפלים לתערובת הגבינה.
8. הרכבת העוגה: בתבנית עגולה קוטר 26 מניחים את הרולדה המצופה בשוקולד.
9. יוצקים מחצית מכמות הגבינה מעל הרולדה. 
10. מניחים על גבי הגבינה תחתית מצופה נוספת.
11. יוצקים את שארית הגבינה.
12. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים ל- 24 שעות.
13. מכינים את ציפוי הגנאש: מחממים על הכיריים את השמנת מתוקה עד להרתחה, יוצקים לקערה עם שוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה.
14. יוצקים על העוגה הקפואה.
15. מעבירים למקרר לפני ההגשה, ושומרים במקרר.
16. מקשטים בעזרת השבלונה.

 

עוגת גבינה שוויצרית- הכי מוצלח 

 

(של דודו אוטמזגין - הופיע בערוץ האוכל)

 

          מבצע ראש השנה!          

105 שח ל-5 שבלונות

לא כולל עלות משלוח

            מבצע פסח!            

משלוח חינם בהזמנה מעל 140 שח

או

סט שלישי במתנה

bottom of page